avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general GRADINITA LAPTE SI CORN
Discuție deschisă în Contabilitate în general

GRADINITA LAPTE SI CORN

BUNA
TIN CONTAB LA O GRADINITA PRIVATA SI COPII PRIMESC ANUL ACESTA CORN SI LAPTE
AS VREA SA STIU CUM SE CONTABILIZEAZA PRIMIREA SI PLATA LOR

MULTUMESC MULT
Cel mai recent răspuns: carmelalita , utilizator 16:40, 8 Octombrie 2009
Este vorba de OUG96/2002 privind acordarea produselor lactate si de panificatie, finantate de la bugetul de stat???
Cred ca: 4583.1 = 774 (inregistrarea subventiei)
5151 = 4583.1 (incasarea subventiei).
sau
445 = 741 (inregistrarea subventiei)
5121 = 445 (incasarea subventiei).

Daca ar fi cazul de rambursare s-ar inregistra 5151 = 774 (in rosu - virarea subventiei la bugetul de stat) - dar nu este cazul la dvs.

Mai asteptam si alte opinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie ramona chisalita ramona chisalita buna ziua. cum inregistrez in contabilitate o subventie pe care am incasat-o in trezorerie cf HG 1153/2008 art 40.15. mentionez sa firma are profil ... (vezi toată discuția)
Programul guvernamental laptele si cornul sce76 sce76 Nu stiu unde s-ar incadra intrebarea mea.... Asa ca, nu va suparati daca nimeresc la ...intamplare. Care este textul legii care reglementeaza program ul de ... (vezi toată discuția)
Monografie agricola ramona chisalita ramona chisalita buna ziua. am o nelamurire legata de inregistrarea in contabilitate a productiei in curs de executie la o firma cu profil agricol. atunci cand inregistrez ... (vezi toată discuția)