avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Corupere de minori sau nu ?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Corupere de minori sau nu ?

Bună. Eu am 18 ani iar prietena mea 14 și un pic. Vorbim de doua luni. Nu am întretinut relatii sexuale , nu nimic. Ea este in alta tara. Ne-am vazut doar timp de o luna. Iar acum, cineva care vrea sa faca rău , mi-a scris de pe alt fb , m-a tras de limba pana I-am spus ca suntem împreună , ca mama ei e de acord , si ca nu am întretinut relatii sexuale. Cred ca vrea sa meargă la politie , sa-i facă rău familiei ei. Se poate sa patesc ceva daca doar am vorbit pe messenger si ne-am vazut de câteva ori. ? Părintii ei sunt de acord cu mine. Plus ca vreau sa merg si la Academie. Ma afecteaza cu ceva ?
Ultima modificare: Duminică, 5 Noiembrie 2017
Sorin100, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiti serios, vorbiti cat doriti pe messenger.
Si apoi in ce calitate sa mearga la politie? sa depuna un denunt? ce probe are?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Fiti serios, vorbiti cat doriti pe messenger.
Si apoi in ce calitate sa mearga la politie? sa depuna un denunt? ce probe are?



Pai are conversatia dintre mine si ea ( cea care vrea sa faca rău ) .Sau poze pe fb. Vrea sa îi facă rău mamei fetei. Ma gândeam ca pot sa patesc ceva in cazul asta. Sa intru la corupere de minori Doamne feri.
Ultima modificare: Duminică, 5 Noiembrie 2017
Sorin100, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În condițiile în care conversația nu a alunecat pe panta unei discuții compromițătoare, care ar putea determina o anumită acțiune incriminată de legea penală, nu aveți de ce să vă faceți griji.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovezi facebook Radu123x Radu123x Buna ziua. Daca vreau sa reclam o persoana care m-a santajat, hartuit si m-a amenintat ca le arata prietenilor mei, poze compromitatoare cu mine, pot sa o fac ... (vezi toată discuția)
Minora de 16 ani cornel510 cornel510 Buna ziua.Vreau sa va intreb ceva:Eu sunt intr-o relatie de cativa ani cu o femeie pe care am adus-o la mine in localitate in urma cu vreo 8 ani.In prezent nu ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori cheeeela cheeeela Buna seara...Va rog sa ma ajutatzi cu un raspuns daca se poate....De curand m/am casatorit si fostele prietene a sotului meu sunt de varste de 17, respectiv ... (vezi toată discuția)