avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum sa aflu adresa tatalui copilului meu?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum sa aflu adresa tatalui copilului meu?

Buna ziua. Sunt divortata am un copil de 14 ani care nu si-a vazut tatal din anul 2011 de cand am divortat pt ca tatal sau nu il cauta, iar copilu ar vrea sa il vada dar nu mai locuieste la vechea adresa. Stiu doar ca sta in Arad , cum pot afla adresa lui ? Copilu isi doreste mult sa il vada.
Ultima modificare: Duminică, 5 Noiembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: valdeval , utilizator 16:58, 5 Noiembrie 2017
cred ca puteti intreba la Protectia copilului sa va spuna cum se pot vedea tatal si fiul,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părinții divorțați locuiesc în casa primită de minor ca donație de la bunicii paterni. are dreptul mama să-și aducă noul soț în această casă? gheocont gheocont Suntem divortati de 2 ani cu minor de 13 ani cu domiciliul la mama. Casa in care a ramas sa locuiasca este o donatie de la bunicii paterni pentru ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului Mihaela457 Mihaela457 Buna ziua, Eu sunt in divort cu sotul meu. Avem o fetita in varsta de 16 ani, care vrea sa ramana cu tatal ei, dar el nu a depus niciun act pentru custodia ... (vezi toată discuția)
Sant divortat fara sa vreau gaspartibi gaspartibi datimi va rog o solutie am fost divortat fara sa stiu platesc pensie alimentara din urma copilu mi lam tinut singur la scoala fara contributie de la mama dar ... (vezi toată discuția)