avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Revenire la tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Revenire la tata

Sint in urmatoarea situatie
in urma relatiei cu fosta sotie, am un copil adoptat caruia ii platesc pensie alimentara
in urma relatiei cu concubina am un copil

exista posibilitatea ca in urma unei cereri, copilul adoptat sa poata reveni, la mine in conditiile in care, eu nu am o locuinta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:38, 14 Noiembrie 2017
Ce înţelegi prin "eu nu am locuinţă"?
inteleg ca nu am locuinta. stau la un prieten cu contract de comodat, si cu obligatia de a plati intretinere,impozit,si toate cheltuielile curente
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017
IonIliescu2, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
exista posibilitatea ca in urma unei cereri, copilul adoptat sa poata reveni, la mine in conditiile in care, eu nu am o locuinta?

Nu se intelege daca vreti copilul sau nu..
Ultima modificare: Duminică, 12 Noiembrie 2017
gi-jane2, moderator
Eu l-as dori, dar nu stiu daca se poate. De aceea intreb aici
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa aveti o locuinta, nu inseamna sa o aveti in proprietate, cum puteti sta dvs, iubita si un copil mic, poate sta si copilul adoptat. Problema nu e asta, ca trebuie sa aveti intr-adevar conditii decente de locuit,nu proprietate, ci dat fiind faptul ca locuinta copilului e stabilita a fi la mama, numai daca s-au schimbat imprejurarile, puteti obtine o hotarare favorabila. De ex, e neglijat, abuzat, se muta la scoala langa dvs si mama e de acord, mama e bolnava si nu il mai poate ingriji.. etc.
Ultima modificare: Luni, 13 Noiembrie 2017
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Buna seara - ordin de restrictie iulian55 iulian55 Doresc să ştiu dacă pot obţine un ordin de interdicţie sau restricţie împotriva concubinului fostei mele soţii. Doresc ca acesta sa nu mai intre in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa trec copilul meu pe numele mamei lui ce trebuie sa fac unde sa ma duc doar eu doar eu am un copil dintr-o relatie terminata nu suntem casatoriti copilul l-am recunoscut si este pe numele meu acum vreau sa il trec pe numele mamei lui cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Custodie copil casnicie nelegitima Anaismir Anaismir Buna ziua, Am nevoie de o indrumare: am fost 3 ani relatie cu tatal copilului meu dar necasatoriti. A devenit foarte agresiv si odata am fugit eu cu ... (vezi toată discuția)