avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stabilire pret teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stabilire pret teren

Cum se stabileste pretul terenului pt.taxa judiciara de timbru.
Cel mai recent răspuns: AKCA CONT EXPERT SRL , Consultant fiscal 11:21, 5 Noiembrie 2017
Confo og 80 / 2013 , art 31 , alin 3 ......''' In cererile avand ca obiect dreptul de proprietate sau un alt drept real asupra unui imobil, taxa de timbru se calculeaza in functie de valoarea impozabila a bunului imobil. Daca valoarea impozabila este contestata sau apreciata de instanta ca vadit derizorie, taxarea cererilor se va face prin raportare la grilele notariale cuprinzand valorile orientative ale proprietatilor imobiliare..''
Valoarea impozabila o dovediti printr-un certficat fiscal de impozite si taxe locale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru judiciar pioneer pioneer Taxa de timbru judiciar este in functie de valoarea iimpozabila a casei? (vezi toată discuția)
Taxa de timbru judiciar partaj ancahancu71 ancahancu71 Pentru partaj , taxa de timbru se calculeaza lavaloarea de impunere din certificatul fiscal sau in urmaunei evaluari la valoarea de piata a imobilelor ? (vezi toată discuția)
Taxa de timbru la judecatorie pentru partaj gheorghecv gheorghecv Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca sunt 2 proprietari pe un titlu de proprietate si unul a murit, in cererea facuta la judecatorie pentru iesirea din ... (vezi toată discuția)