avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Marire pensie alimentara.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Marire pensie alimentara.

Buna ziua! Am divortat de tatal copilului meu in anul 2008. Avem o hotarare judecatoreasca unde scrie ca ar trebui sa plareasca o pensie alimentara, 25% din salariul minim pe economie. Vreo 9 ani de zile nu i-a dat copilului nici un ban, iar de vreo 2 ani plateste, dar suma nu se ridica la cei 25%, asa cum este scris in hotarare. Am facut plangere la politie dar a fost scos de sub urmarire pe motiv ca "fapta nu a fost savarsita cu intentie". Vreau sa cer o marire, insa nu stiu exact cum trebuie sa procedez. El s-a stabilit in Italia de ani buni. Sa apelez la un executor judecatoresc? Daca da, unde? In Romania, unde s-a dat aceasta hotarare, sau in Italia, unde el s-a stabilit si isi are locul de munca? Multumesc
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 12:32, 5 Noiembrie 2017
Luati legatura cu un executor din tara in care acesta este angajat, daca nu are conturi la banci din Romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ContSters352773 ContSters352773 Buna ziua. Am divortat de tatal copilului in anul 2008. S-a stabilit atunci ca fostul sot ar trebui sa plateasca pensia alimentara de 25% din salariul minim pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - pensie de intretinere din italia, pentru minor Papajenica Papajenica Buna ziua, am si eu o intrebare cum as putea sa procedezi in situatia in care eu sunt divortata am un copil minor iar tatal ei lucreaza in italia , noi ne am ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara da_na da_na Sunt divortata din anul 2000 si din primele luni fostul sot nu a vrut sa plateasca pensia alimentara fiicei noastre de 4 ani, platind cu pauze. Cu greu a dat ... (vezi toată discuția)