avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot vinde ziare si reviste ambulant?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot vinde ziare si reviste ambulant?

as dori sa imi fac firma si sa vand ziare si reviste ambulant,adica sa mi umplu o geanta de umar cu 100 de reviste si ziare si sa merg cu ele prn autogari,metrou,gara,trenuri sa le vand, intrebarea e ce cod caen folosesc pe firma si ce acte immi trebuiesc pentru a face vaznare ambulanta de astfel de produse in Romania
Ultima modificare: Duminică, 5 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: valdeval , utilizator 21:45, 5 Noiembrie 2017
Mergeti la Oficiul National al Registrului Comertului din localitatea unde locuiti si dansii va spune exact ce documente trebuie sa duceti si de asemenea va vor ajuta sa gasiti un cod CAEN potrivit , Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobarile necesare pentru vanzatorul ambulant mirela 20 mirela 20 Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, ... (vezi toată discuția)
Cod caen necesar vanzarii de reviste si ziare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna seara!Am o firma de pariuri sportive si as dori sa stiu ce cod caen imi trebuie pentru a putea vinde in agentiile mele ziare si reviste (ex:Prosport, ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen la un pfa existent AncutaGLAV AncutaGLAV Buna ziua! Detin un PFA eliberat de Registrul Comertului, pe numele de fata, cu CAEN 4619 - intermedieri in comertul cu produse diverse, sediu social - adresa ... (vezi toată discuția)