avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... persoana scutita
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

persoana scutita

Am o nelamurire cu privire la persoana scutita la intretinere.Sotia si copiii au fost plecati o luna de zile in vacanta la care am facut o cerere ptr ai scoate de la intretinere,iar cand au afisat intretinerea au fost trecuti ca persoane scutite avand de plata 18ron de persoana.Este normal sa platesc acesti bani?
Cel mai recent răspuns: marius cioca , utilizator 19:47, 9 Octombrie 2009
Mergeti la asociatie si vedeti ce lamuriri vi se dau si in functie de aceste explicatii luati o deicizie. Normal ar fi sa nu platiti nimic pentru ca nu ati consumat nimic.
Sunt cheltuieli care se fac indiferent de prezența dvs. in bloc(asociație)
reparații,curățenie scară,salariii, etc.Sunte-ți scutiți de cheltuieli/persoană
cele pentru suprafața indiviză răman valabile.
vedeti ce a dispus sa platiti.dar femeia de servici si administratorul aveti obligatia sa-l platiti chiar daca sunteti plecat
~ Conținut șters la cerere ~
BODEALEX a scris:

Personal imi este greu sa cred ca 18 Ron ar reprezenta intretinerea pentru 2 persoane.

Vi se pare mult sau putin?

Alte discuții în legătură

Asociatiile de proprietari profita de oamenii care nu cunosc legea romanro romanro Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns :) Am un apartam cu 2 camere intru- un bloc nou, in care nu locuieste nimeni, iar cei de la ... (vezi toată discuția)
Buna - refuz stergere persoana de la intretinere ana199 ana199 pana in momentul de fata in apartament am figurat cu 1 persoana la intretinere.eu din noiembrie 2015 m-am mutat cu serviciul in alt oras, administratorul a ... (vezi toată discuția)
Remunerarea comitetului asociatiei de proprietari VanessaRhett VanessaRhett Buna ziua. As dori sa stiu in baza carei legi, sau dispozitii legale sunt remunerati cenzorul, presedintele de asociatie si administratorul de bloc? La mine ... (vezi toată discuția)