avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incredintare minor dupa relatie de concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incredintare minor dupa relatie de concubinaj

Buna seara..am cateva nelamuriri..o relatie de concubinaj de 1 an jumatate din care a rezultat un baietel minor (3 luni in prezent) tatal m.a alungat din casa in care locuiam toti 3 sub pretextul ca daca nu imi convine comportamentul lui abuziv fata de mine pot sa plec asa cum am venit..copilul nu va parasi casa lui .asta pt ca e declarat pe numele tatalui si in acte la starea civila si pt certificat nastere apare cu domiciliul la tata stabilit pe cand eram impreuna.
Daca il tine abuziv crescandu.l bunicii 80%din timp si eu am fost alungata la mama acasa..am sanse sa il castig in instanta? Eu mai am un copil minor in intretinere dintr.o alta casatorie si zice ca mi.ar ușura mie treaba daca il va tine doar el pe bebe iar eu sa il vizitez doar in weekend..mentionez ca in prezent imi vad bebelusul in rol de "bona" ca doar deaia iau indemnizatia spune el .de la 8 la 18 doar in cursul saptamanii si ma santajeaza ca daca intru in instanta pt custodie nu il voi mai vedea deloc si va amana procesul prin varii motive si copilul tot la el va sta pana la definitivatea sentintei..se poate asa ceva?
Ultima modificare: Duminică, 5 Noiembrie 2017
..s.i.m.o.n.a.., utilizator

Alte discuții în legătură

Custodie minor pump pump Buna ziua. As dori sa stiu ce trebuie sa fac in situatia in care as dori sa ma mut intr.o localitate din vestul tarii si am un minor de 3 ani in ... (vezi toată discuția)
Va rog din suflet un răspuns pt stabilirea domiciliu copil din concubinaj Anonimul4555 Anonimul4555 Buna ziua, as avea mare nevoie de un răspuns, va rog din suflet! Am avut o relație de concubinaj in urma căreia avem un băiețel de 1 an si 10 luni. Recent ... (vezi toată discuția)
Cazier pentru iesirea din tara cu un bebelus loredanaciobanu loredanaciobanu buna.am un bebelus de 6 luni si am vrea sa plecam in Danemarca la tatal copilului.noi nu suntem casatoriti.am nevoie de cazier la iesirea din tara? (vezi toată discuția)