Buna ziua, as avea mare nevoie de un răspuns, va rog din suflet! Am avut o relație de concubinaj in urma căreia avem un băiețel de 1 an si 10 luni. Recent ne am separat și nu reușim sub nicio forma sa ne înțelegem asupra programului copilului. Mai exact tatăl lui are pretenția sa stea copilul o săptămâna la el, una la mine. El deține un service auto și clar nu are timp de stat cu copilul, deci cât e la el, copilul sta cu mama sau bunica fostului. Lucru ce nu mi se pare in regula, pentru ca este foarte mic și are nevoie sa stea cu mama lui. Eu momentan încă sunt in maternal, Februarie fiind ultima luna, după care o sa trebuiască sa ma angajez. Momentan locuiesc cu părinții mei, situație lui materială este mult mai buna ,de aici și teama ca va putea avea șanse mari de câștig. Eu i am propus sa îl ia in fiecare Weekend, dar nu ii convine. As vrea sa știu dacă as avea șanse de câștig sa se stabilească domiciliul copilul la mine și cam care ar fi aproximativ programul de vizite ale tatălui. Mulțumesc frumos
Buna ziua,
Avand in vedere varsta minorului, la acest moment, exista sanse ca sa se stabileasca domiciliul minorului la dvs. si cu program de vizita pentru tata.
Programul de vizita "clasic" /minim pentru parintele ce nu locuieste permanent cu minorul este: doua week-end-uri pe luna 1-2 saptamani in perioada de iarna, 2-3 saptamani in perioada de vara, zile de nastere/onomastica sarbatorite altenativ in ani pari si impari.