avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Intabulare teren
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Intabulare teren

Daca pe teren nu s-a facut succesiunea dar eu am titlu de proprietate si vreau sa trec jumate din suprafata pe mine ce trebuie sa fac?terenul este de la bunici,cei doi copii ai lor sunt decedați,suntem 4frați si un verisor care mai traieste si vrea sa imi dea mie jumate din tot ce i se cuvine. (unuia din cei 4frați ).De unde să incep?Multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2017
feurdean.daniela@yahoo.com, utilizator
Odată obținut certificatul de moștenitor, puteți investi un mediator pentru soluționarea conflictului privind partajul succesoral. Dacă nu există neînțelegeri între moștenitori, pentru partaj apelați la un notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune notar sau succesiune instanta judecãtorie???? theorhye theorhye Bunicul şi bunica sunt morti. Bunicul avea titlu de proprietate pe 3,5 ha din care 0,5 ha intravilan pe care se afla si casa batraneasca. Au avut 7 copii. ... (vezi toată discuția)
Impartire teren extravilan CORNELIA.G CORNELIA.G Buna ziua, Socrii mei sunt mostenitori ai unei suprafete de teren extravilan impreuna cu alte rude ale bunicilor decedati, pentru care nu s-a facut ... (vezi toată discuția)
Mostenire irinacornelia irinacornelia buna ziua ! am nevoie de un raspuns de la dvs,va rog mult.Bunica mea a decedat acum 6 ani.A avut 2 copii,unul nerecunoscut si trecut pe numele ei de fata* si ... (vezi toată discuția)