avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficiez de stimulentul de inserție?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficiez de stimulentul de inserție?

Buna momentan sunt in CIC (concediu de maternitate). Beneficiez de stimulentul de inserție daca mă întorc la alt angajator sau alt loc de muncă? Altul de cat cel pt care am intrat in CIC.

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie 2013 pentru cic 3 ani probleme medicale robermar robermar Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele: beneficiez de indemnizatie crestere copil pana la varsta de 3 ani pt probleme medicale. Copilul implineste 2 ani in 6 ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din concediu crestere copil andi_erika andi_erika Buna ziua.Ma aflu in concediu crestere copil,,mai precis a celei de a 2 lea copil nascuta in data de 2.04.2016.Am intrat dintr-un concediu de maternitate in ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi fac o firma si sa beneficiez de stimulentul de insertie? florinape florinape buna ziua as dori sa va adresez o intrebare:Sunt in maternitate si am optat pentru stimulentul de insertie( sa ma intorc la munca inainte de un an de zile) ... (vezi toată discuția)