avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ANGAJARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ANGAJARE

Sunt pensionar cadru militar din data de 01.09.2017, si as dori sa stiu daca ma pot inscrie la examen pentru ocuparea unui post de secretar de comuna in cadrul administratiei locale.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:02, 6 Noiembrie 2017
Dacă îndepliniți condițiile prevăzute de lege pentru ocuparea acelui post, atunci puteți participa la concurs.
Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Secretar comuna emurici emurici te poti definitiva pe post de secretar comuna daca nu indeplinesti conditiile de vechime? (vezi toată discuția)
Bună ziua. cum pot contesta rezultatul final al unui concurs ... Geannynna Geannynna Bună ziua. Cum pot contesta rezultatul final al unui concurs de angajare? Am participat la un concurs de angajare în cadrul Mapn pentru ocuparea unuia din ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionari publici 2011 stoicescu_mary@yahoo.com stoicescu_mary@yahoo.com Sunt functionar public din 01.09.2007.Acum sunt inspector asistent 2.Cand pot promova ca inspector principal,conform legii 284/2010?Am 16 ani vechime in ... (vezi toată discuția)