avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sunt intimat parte vatamata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sunt intimat parte vatamata

Sunt obligat sa ma prezint in instanta la curtea de apel ca intimat parte vatamata . Persoana face parte dintr-un clan de interlopi cunoscuta si a fost achitata la judecatorie de infractiunile de ultraj si lipsire de libertate in schimb a fost condamnata la 1an si jumatate la infractiunea de conducere fara permis si 1 an si jumatate la refuzul de probe biologice . Atat el cat parchetul de langa judecatorie au facut apel. Mentionez ca am fost acuzat de fazorizarea infractorului ,dar cei de la Parchetul Militar au clasat dosarul de favorizarea infractorului. Pot face o cerere pentru judecarea apelului in lipsa pentru ca nu vreau sa ma vad in instanta cu interlopi.
Cel mai recent răspuns: Cobrica , utilizator 08:19, 7 Noiembrie 2017
Aveti dreptul sa solicitati.
Daca fac o cerere sa se judece in lipsa mai pot fi acuzat de favorizarea infractorului, daca Parchetul Militar a dat clasare la dosarul meu.

Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2017
Cobrica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am fost chemat in instanta in calitate de intimat intr-un ... GabrielCorpodean GabrielCorpodean Buna ziua Am fost chemat in instanta in calitate de intimat intr-un dosar cu obiectul: plangere solutii de neurmarire/netrimitere in judecata. In anul 2017 ... (vezi toată discuția)
Neparticiparea la sedinta de judecata viorelv viorelv Va rog sa-mi răspundeți cum se poate ca un inculpat sa scape cu renunțarea la aplicarea pedepsei după trei ani de proces , pentru infracțiunile de ultraj ... (vezi toată discuția)
Dosar de ultraj instrumentat incorect de rude ale polițistului ContSters461835 ContSters461835 Buna ziua am și eu o întrebare legată de un dosar penal pentru o infracțiune de ultraj prin amenințare , rămasă definitivă cu , condamnare . ... (vezi toată discuția)