avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua Am fost chemat in instanta in calitate de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua Am fost chemat in instanta in calitate de intimat intr-un ...

Buna ziua

Am fost chemat in instanta in calitate de intimat intr-un dosar cu obiectul: plangere solutii de neurmarire/netrimitere in judecata.
In anul 2017 am fost implicat intr-o bataie, insa am fost doar suspect nu inculpat. Anul acesta, in luna iulie, acuzatiile asupra mea au fost clasate din lipsa de probe, insa acum persoana vatamata a facut apel pentru desfiintarea solutiei de clasare si trimiterea mea in judecata.

Mentionez ca persoana inculpata in acest caz i-a platit deja o suma de bani persoanei vatamate pentru a nu-l trimite in judecata

Avand in vedere ca reclamantul nu a adus probe noi la dosar, este posibil ca solutia de clasare sa fie desfiintata?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:21, 15 Septembrie 2020
Teoretic e poate schimba solutia procurorului caci de aceea este reglementata legal posibilitatea atacarii solutiei de netrimitere in judecata.

Solutia va depinde insa de probele din dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatorie apararea suspectului in cadrul procedurii de camera preliminara ? ContSters116684 ContSters116684 Sunt parte vatamata intr-un dosar de viol in care initial procurorul a dispus clasarea cauzei. La plangerea catre instanta, judecatorul de camera preliminara a ... (vezi toată discuția)
Audienta la procurorul de caz sionescu2202 sionescu2202 Sunt suspectat pentru infractiunea de incredintare a conducerii unui autovehicul de catre o persoana care nu are permis de conducere. Momentan e faza de ... (vezi toată discuția)
Plangere solutii neurmarire /netrimitere judecata art 340 PAUN ALIN PAUN ALIN sunt intimat intr-un dosar care sa clasat si la procuror si in instanta petenta a facut 6 plangeri pana acum de cate ori are voie sa faca plangere solutii ... (vezi toată discuția)