avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plangere solutii neurmarire /netrimitere judecata art ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

plangere solutii neurmarire /netrimitere judecata art 340

sunt intimat intr-un dosar care sa clasat si la procuror si in instanta petenta a facut 6 plangeri pana acum de cate ori are voie sa faca plangere solutii neurmarire netrimitere judecata
Incercati sa detaliati.
de cate ori are voie sa faca plangere solutii neurmarire /netrimitere judecata la acest dosar daca a u fost date 3 sentinte definitive si la judecatorie si la trbunal
Daca nu explicati exact, nu o sa va raspunda nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangeri impotriva unei rezolutii date de parchet - doua citatii? dumitreldd dumitreldd Am facut o reclamatie impotriva unui politist, am primit o rezolutie impotriva careia am depus plangere la parchet. Rezolutia primita in urma plangerii am ... (vezi toată discuția)
Cand se poate constitui parte civila? danaa1 danaa1 Am primit citatie de la instanta sa ma prezint la instanta, (camera preliminara), m-am prezentat si mi s-a dat un nou termen. Motivul a fost ca am facut ... (vezi toată discuția)
Calea de atac nu exista? danaa1 danaa1 conform art. 341 alin 6 din cod proc.pen.este mentionat: În cauzele în care nu s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, judecătorul de cameră ... (vezi toată discuția)