avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitatea de transport pe pfa sau srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitatea de transport pe pfa sau srl

Buna ziua, intentionez sa cumpar un camion de 7,5 t ca persoana fizica si sa lucrez cu el inchiriat la o firma pe licenta acesteia, pot face treaba asta cu PFA sau trebuie sa deschid un SRL, mentionez ca as dori sa-mi scad cheltuielile si sa-mi deduc si TVA-ul. Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Licența de transport marfa 7.5t Florin43 Florin43 Bună .se poate obține licența de transport marfa pentru 7,5 t în cont propriu .menționez dețin camion 7.5t înmatriculat în Ro persoana fizica nu am ... (vezi toată discuția)
Pfa poate face transport marfa in ro costy0267 costy0267 Buna ziua!Sunt nou pe forumul Dvs,si daca gresesc cu ceva va rog sa corectati.Am un camion de 7,5t,doresc sa trnsport in prima faza doar pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Masina de la un particular pentru taxi Mihay00 Mihay00 Buna ziua ! Vreau sa cumpăr o masina de la un particular pentru a deschide o firma de taxi . As dori sa știu dacă în acest caz este mai bine sa deschid ... (vezi toată discuția)