Buna ziua!
Problema mea sta in felul urmator : in anul 2009 am infiintat o firma cu un asociat, eu fiind administrator.... firma a functionat 3 luni apoi i-am anulat activitatea pentru 2 ani iar de atunci a ramas asa, fara activitate si fara niciun fel de datorie( eu avand grija de asta).... Avand in vedere ca asociatul a demonstrat ca e o persoana foarte neserioasa ( eu nestiind asta in momentul infiintarii firmei impreuna cu el) ce pot face pentru a inchide definitiv aceasta firma , in conditiile in care el ( asociatul) nu a mai raspuns la telefon si nedorind sa rezolve problemele?
A doua problema este ca tata ne-a dat o duba fara acte (actele fiind pe numele tatalui meu) pentru aceasta firma, (pentru a ne ajuta) duba ramanand la acest asociat .... Probabil, din cat il cunosc acum, a vandut-o bucata cu bucata, apoi ce a ramas a dus la REMAT, iar tata platind impozite in tot acest timp pentru aceasta duba intrucat el ( asociatul) nu a mai raspuns la telefon apoi si-a schimbat numarul de telefon, ignorand problemele care nu il afecteaza in niciun fel ...Tata a decedat in aprilie 2017 ...... Exista vreo solutie pentru a rezolva si aceasta problema? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri! Doresc raspunsuri avizate .......O zi buna!