avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot inchide definitiv firma in conditiile date?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot inchide definitiv firma in conditiile date?

Buna ziua!
Problema mea sta in felul urmator : in anul 2009 am infiintat o firma cu un asociat, eu fiind administrator.... firma a functionat 3 luni apoi i-am anulat activitatea pentru 2 ani iar de atunci a ramas asa, fara activitate si fara niciun fel de datorie( eu avand grija de asta).... Avand in vedere ca asociatul a demonstrat ca e o persoana foarte neserioasa ( eu nestiind asta in momentul infiintarii firmei impreuna cu el) ce pot face pentru a inchide definitiv aceasta firma , in conditiile in care el ( asociatul) nu a mai raspuns la telefon si nedorind sa rezolve problemele?
A doua problema este ca tata ne-a dat o duba fara acte (actele fiind pe numele tatalui meu) pentru aceasta firma, (pentru a ne ajuta) duba ramanand la acest asociat .... Probabil, din cat il cunosc acum, a vandut-o bucata cu bucata, apoi ce a ramas a dus la REMAT, iar tata platind impozite in tot acest timp pentru aceasta duba intrucat el ( asociatul) nu a mai raspuns la telefon apoi si-a schimbat numarul de telefon, ignorand problemele care nu il afecteaza in niciun fel ...Tata a decedat in aprilie 2017 ...... Exista vreo solutie pentru a rezolva si aceasta problema? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri! Doresc raspunsuri avizate .......O zi buna!
Cel mai recent răspuns: IGHI , utilizator 19:32, 6 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc mult pentru raspunsuri! O seara frumoasa sa aveti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de dizolvare si lichidare ciprianr ciprianr Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu un exemplu de Hotarare de Dizolvare si Lichidare pentru un SRL cu 2 asociati? Va multumesc, (vezi toată discuția)
Ieșire din firmă inactivă. ce se întâmplă dacă nu se mai fac raportările către anaf? Bobo2017 Bobo2017 Buna ziua, sunt asociat intr-o firma ce nu mai are activitate. Inca se tine contabilitate si se fac raportarile la ANAF. Nu sunt costuri si nici incasari pe ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate fara intrunirea cvorumului cerut de lege urgent!!! cover grup cover grup Buna ziua, Eu am urmatoarea problema: vreau sa dizolv un SRL conform art 235 din L 31/1990 (dizolvare si lichidare simultana, fara lichidator), insa ... (vezi toată discuția)