avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună seara - creanță rămasă înregistrată 16 ani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună seara - creanță rămasă înregistrată 16 ani

Este posibil după 16 ani sa apar în sistemul de telecomunicații mobile cu asa zisa datorie în condițiile în care nu am primit pana anul acesta nici o înștiințare? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:50, 8 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati primit acum o instiintare, se pare ca e posibil.
Nu ii luati insa, in seama.
Ce pot sa fac dacă sunt sunată de firma de recuperare(Kruk) in legătura cu asa zisa datorie de acum 16 ani cu un abonament la fosta firma de telecomunicații mobile Cosmorom? Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu aveti nimic de facut, le inchideti telefonul.
Chiar dacă sunt "amenințată "ca dacă nu achit datoria voi fi data în judecata.
Da, chiar daca. Nu or sa va dea in judecata. Si daca va da, invocati prescriptia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare abonament telefonic dupa 9 ani opelino opelino Buna ziua! Zilele astea mi-a venit o instiintare de la o firma de recuperare ca am de plata un abonament telefonic facut acum 9 ani (in 2002) la Cosmorom doar ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare kruk D-Florin D-Florin Bună seara, am primit un telefon de la kruk o firmă de recuperare datori, care pretind că în aprilie 2006 am avut un abonament la fostul cosmote cu o ... (vezi toată discuția)
Instiintare-datorie veche de care nu stiam/ nu e a mea ramo81 ramo81 am primit de curand un plic mai exact in data de 11.01.2012 cum ca as avea o datori din 2001 catre reteaua de telefonie cosmorom eu tin sa precizez caci nu am ... (vezi toată discuția)