Buna ziua, bunicul meu are un apartament in care a decis sa stea sora mea si sotul ei, el (bunicul) mai avand o locuinta. Doar ca sora mea a decis sa divorteze, urmand sa inainteze actele, el nevrand pe cale amiabila. Problema este ca nici nu vrea sa plece din apartament. Cum se procedeaza in aceasta situatie, avand in vedere ca el are mutatia pe buletin acolo si nu vrea sa plece de buna voie? Exista ceva legal care sa ne ajute? Va multumesc.
Pentru a-l putea evacua, aveti nevoie de o hotarare judecatoreasca obtinuta in acest sens.
Proprietarul imobilului ( bunicul) va formula o actiune in evacuare folosind procedura speciala a evacuarii prevazuta de disp.art.1034 si urm.cod. proc.civ.
Inainte de a promova actiunea, il va notifica sa paraseasca imobilul, iar daca in termenul indicat nu -l paraseste, se va formula actiunea, anexand pe langa celelalte inscrisuri obligatorii si dovada notificarii acestuia.
Divort
Enyya1
Avand in vedere ca eu,reclamanta, sunt in proces de divort cu paratul, iar acesta nu doreste sa paraseasca domiciliul mentionand ca o va face doar(citez) ... (vezi toată discuția)