avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Spitalizare în urma unei agresiuni, termen eliberare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Spitalizare în urma unei agresiuni, termen eliberare certificat medico-legal

Buna ziua.am fost agresata,lovita și transportată la spital cu urgenta,internata 13 zile.la ieșirea din spital am mers la medicul legist iar acesta mia zis sa merg sa eau rezultatul peste 4-5 zile? Este corect?medicul mi-a făcut 1001 greșeli în fișa de ieșire care nici nu vroia sa mi-o elibereze și nu a scris toate examenele făcute în spital.ce pot sa fac? Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cei de INML au nevoie de toate documentele medicale de la spitalul in care ati fost internata, o sa le solicite ei, daca nu le-ati dus dvs.
Nu cred ca CML sa fie eliberat in 4-5 zile, cred ca o sa dureze mai mult.
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Cei de INML au nevoie de toate documentele medicale de la spitalul in care ati fost internata, o sa le solicite ei, daca nu le-ati dus dvs.
Nu cred ca CML sa fie eliberat in 4-5 zile, cred ca o sa dureze mai mult.

Am dus fisa de ieșire care a fost refăcută de 5 ori.. cazul meu așa cum am spus este un pic mai delicat am fost lovită de două persoane și intrarea în stare gravă în spital internată de pe data de 25 octombrie până pe 6 noiembrie. La ieșirea di spital , am privit fișă și am observat ca am fost internată pe data de 25 până pe 30 octombrie mam întors la doamna care mea eliberat această ieșire și a contactat medicul la care medicul ia spus să îmi scrie internare.A doua oara a fost de pe 25 /10,până pe 3/11. Văzând așa am contactat medicul care a făcut o rectificare cu pixul dar fără a pune stampila prin care se poate demonstra că a făcuto dansul. Nefiind mulțumită, la urgențe pe calculator medicul a scos o altă fișă pe care mea dato cu data internării și ieșirea pe data de 6 Dar neputând nici o ștampilă originală mi sa spus ca iesirile de pe calculator sunt toate originale. Practic miau închis gura. Apoi am descoperit că figuram Ca si neasigurat care eu le dădusem și cardul de sănătate. Astăzi din nou Am descoperit că nu mai au trecut toate razele pe care eu le am făcut în acea fișă. Lam contactat din nou pe domnul doctor care nu a fost prea mulțumit și a zis să merg mâine la ora 11 să îmi dea O altă fișă și să îi las timp să o pregătească până atunci. Cu toate aceste greșeli ce credeți că ar trebui să fac?oare mâine o să îmi dea O fișă în original si corecta sau una scoasă pe calculator?Ar putea Dansul să-mi facă vreun rău? Dansul știa că am fost agresată și că acesta va fi un caz penal. Cu respect Mii de Mulțumiri.
IML solicita ei actele medicale de la spital, v-am spus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical ionescumaria13 ionescumaria13 Lucrez legal la o firma in ANGLIA ,platesc asigurar de sanatate si in Romania si venind in tara(ro)m am internat in spital.Ce acte sunt justificabile pentru ... (vezi toată discuția)
Atestare boala inainte de 26 de ani alexandrubogdan1976 alexandrubogdan1976 Buna ziua, Sunt diagnosticat cu tulburare bipolara din 2009. Vreau sa scot un certificat de handicap. Cei de la Comisia de handicap mi-au spus ca boala ... (vezi toată discuția)
Medic legist dubios vasile15 vasile15 Buna seara!Am o ruda care a fost batuta cu toporu` si a stat internat in spital 6 zile.La iesirea din spital s-a dus la IML pentru a-si scoate certificatul ... (vezi toată discuția)