avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Avocat cod rutier-Cluj-Napoca, Dej sau Bistrita
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Avocat cod rutier-Cluj-Napoca, Dej sau Bistrita

Buna ziua,
As avea nevoie de un avocat specializat in codul rutier care sa poata sa preia un dosar cu urmatorul termen de judecata in 23.11.2017 la Dej. Mentionez ca pot sa ofer transport din Bistrita sau din Cluj-Napoca deci pot fi avocati si din aceste doua orase. Daca ma puteti ajuta cu o recomandare sau daca cineva vrea sa ma contacteze sa discutam detaliile dosarului dupa care sa luam o decizie impreuna despre inceperea sau neinceperea unei colaborari as fi foarte recunoscator.
Cel mai recent răspuns: RazvanG91 , utilizator 12:27, 8 Noiembrie 2017
Puteti gasi un avocat insa nu unul "specializat" in codul rutier.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
M-am exprimat gresit atunci, imi cer scuze. Un avocat care sa fie dispus sa preia un caz a carui desfasurare se bazeaza in mare parte pe codul rutier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Contestatie pierduta SergiuCluj SergiuCluj buna seara domnilor si doamnelor! Am si eu o mica nelamurire asupra legii si actualizarea deciziilor instantelor in baza de data, a politiei rutiere in cazul ... (vezi toată discuția)
Condamnat pentru infractiune prescrisa danychelu danychelu In anul 2005 luna iunie 26 am dat la cineva o suma de bani imprumut prin notariat cu ipoteca fara dobinda ,de atunci mam tot judecat ca sa-mi recuperez bani ... (vezi toată discuția)