avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot trece fata 14 ani pe numele de familie al meu??
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot trece fata 14 ani pe numele de familie al meu??

Buna ziua ,am si eu o intrebare,am o fata de 14 ani si vrea sa o trec pe numele meu de familie,ea are numele de familie al tatalui,eu nam fost casatorita cu el ,avem o sentinta unde imi este mie acordata la custodia ,e sentinta firme si irevocabila,tatal ei en 14 ani nu a dat un semn de viata ,eu ttraiesc in spania de 10 ani,as vrea sa stiu daca e posibil schimbarea si unde trebuie sa ma adresez pt a putea trece fata pe numele meu,Multumesc
Va trebuie acordul fostului partener de viata.Altiminteri , poate decide Autoritatea Tutelara din cadrul Primariei.

Daca nici institutia sus mentionata nu va sprijina in acest demers, investiti instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara cu copil minor Blancy Blancy M-am lovit de o problema destul de delicata. Am sa incerc sa scriu cat pot de telegrafic. 1. Vreau sa plec in vacanta cu ambii mei copii. 2. Nu m-am ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa fac pasaport fiicei mele elizam elizam am o fiica de 9 ani si doresc sa-i fac pasaport. tatal ei nu face parte din viata ei.pot fara acordul lui sa-i fac pasaport? (vezi toată discuția)
Definitiv =irevocabil sweet sweet Va rog frumos sa imi spuneti definitiv inseamna si irevocabil?Am o sentinta de divort cu incredintarea spre crestere a fiicei mele .la finalul sentintei scrie ... (vezi toată discuția)