avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita- poprire pusa si se continua cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita- poprire pusa si se continua cu executare imobil

Buna ziua,

Daca exista poprire pe conturi pusa, executorul poate continua cu procedurile de executare silita?
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2017
Irina C, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 19:42, 12 Noiembrie 2017
Da. Creditorul are dreptul sa isi recupereze debitul prin executare mobila sau imobila. Adica poate valorifica si bunurile debitorului in vederea recuperarii debitului.
Company Advising a scris:

Da. Creditorul are dreptul sa isi recupereze debitul prin executare mobila sau imobila. Adica poate valorifica si bunurile debitorului in vederea recuperarii debitului.


Multumesc pentru raspuns.
Si in cazul in care pe imobil este ipoteca de rang 1 deci practic banca este proprietar si sunt 3 proprietari, se poate trece la executarea bunurilor celor 3 pentru a recupera?
Nu cunosc sa existe vreun impediment in a se executa si alte bunuri ale debitorului pana la recuperarea intregii creante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog raspuns maiami maiami As vrea sa stiu ce se intampla in situatia in care nu mai pot plati ratele pt un credit cu ipoteca , avand in vedere faptul ca la data acordari creditului ... (vezi toată discuția)
Se poate face executarea silita a unui apartament deja ipotecat de alta banca? TANASE SIMONA TANASE SIMONA Am luat acum cativa ani niste credite la anumite banci.unul dintre ele este ipotecar si sunt cu plata la zi .la celelalte sunt cu cateva luni ... (vezi toată discuția)
Executare silita teodorescu madalina teodorescu madalina Buna ziua, Am o problema la care nu mai am solutie. In 2007 am contractat un credit de nevoi personale de la o banca (nu stiu daca am voie sa postez numele) ... (vezi toată discuția)