avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificari la CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificari la CIM

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca formularea de mai jos, utilizata in actul aditional de modificare a duratei CIM-ului, este corecta dpdv legal:
"Art. 1. Se modifică punctul C, litera (a) - „Durata contractului” si va avea urmatorul continut:
Se prelungeşte durata contractului individual de muncă pe perioadă nedeterminată de timp începând cu data de 03.11.2017.
Art. 2. Se abrogă litera (b) de la punctul C.
Art. 3. Celelalte clauze rămân neschimbate."
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 7 Noiembrie 2017
Este corecta formularea mentionata de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la cim privind modificarea duratei contractului din determinat in indeterminat valentinadpas valentinadpas Buna ziua Ma puteti ajuta, va rog, cu un model de act aditional la CIM in cazul schimbarii duratei de pe perioada determinata pe perioada ... (vezi toată discuția)
Modificare cim perioada determinata in nedeterminata MadalinaPopescu MadalinaPopescu Buna ziua, In urma deciziei de modificare a duratei contractului individual de munca din perioada determinata, de 1 an, la perioada nedeterminata, am primit ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale la contractul initial dan_co dan_co Buna ziua. Va supun atentiei o speta si as vrea sa stiu care e modul corect de interpretare a acesteia: doua persoane fizice incheie un contract de ... (vezi toată discuția)