avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Nerespectarea contractului, recuperare preț
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nerespectarea contractului, recuperare preț

Buna O firma de termopan nu a respectat contractul..cum as putea sa fac sa recuperez bani?
Cel mai recent răspuns: picolopicolo , utilizator 17:21, 7 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Ii dați in judecată sau le faceți plângere la poliție pt inșelăciune (dacă asta e situația) cu cerere de daune. Puteti trimite intai o notificare de respectare a contractului cu mențiunea ca ii dati in judecata dacă nu respecta contractul. Cereti ajutorul unui avocat daca nu reusiti sa o faceti singur, s-ar putea s aii sperie mai mult o notificare prin avocat decat una semnata doar de dvs

Succes.
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2017
Dana Fatol, Avocat
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract asociatie - avocat, avocat disparut RaDracones RaDracones Buna! Scriu aici (pff dupa multa vreme :sorry:) pentru ca am incredere in sfaturile voastre :). Am nevoie de un sfat... Am angajat pentru Asociatie un ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o firma costy19 costy19 Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat sa va spun oful meu,acum 3 luni de zile am dat comanda de mobila problema este ca am ramas si fara mobila si fara avansul ... (vezi toată discuția)
Furt calificat????? gagea.gabriel gagea.gabriel am o problema si poate ma ajutati!!!.....anul trecut am comandat si eu niste termopane...eram fff bucuros de investitie si acum sunt foarte dezamigit....e vb ... (vezi toată discuția)