avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Punct de lucru ilegal în bloc de locuințe
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Punct de lucru ilegal în bloc de locuințe

serviciul protectia muncii sau pompierii pot interveni daca in blocul de locuinte in care stau, vecinul meu si,a amenajat studio muzical profesional,cu boxe de mare putere,sintetizator,microfoane ,etc. La adresa respectiva nu e inregistrata nicio firma, am verificat la Registrul Comertului, iar locatarii nu au dat acordul pentru asa ceva.
Unde sa ma adresez pentru incetarea activitatii ilegale. Exista pericol de incendiu in situatia mentionataa
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:16, 7 Noiembrie 2017
Pericol de incendiu legat strict de existenta unui studio muzical este limitat si legat de posibilitatea unui scurt circuit care sa genereze inceput de incendiu.
Despre zgomotul produs se poate discuta, caz in care se poate sesiza Directia judeteana de sanatate publica si politia, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Date suplimentare despre respectarea linistii si ordinii publice gasiti aici: www.avocatnet.ro/articol_361...
Pentru existenta unei firme fara autorizatii legale puteti sesiza in scris, cu nr. de inregistrare/ data ANAF, primaria. Trebuie sa aveti in vedere si posibilitatea ca propietarul sa fie un impatimit de muzica si si-a amenajat un studio propriu doar pentru uz personal.
Sesizatioficial serviciul specializat din primarie=directia corp control

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomotul deranjant produs de muzica si clienti unui bar situat lângă casa mea dactari dactari distatanta care ma separa de terasa unui bar fata de casa mea - locuinta personala - este de aprocsimativ 4 metri fiind vecin cu mine zgomotul produs de ... (vezi toată discuția)
Statie distributie carburanti la parterul blocului coshmin coshmin Cu cativa ani in urma, la parterul blocului unde locuiesc, a fost construita o statie de distributie carburanti. Administratorul de la acea vreme a falsificat ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii noaptea Nikana1 Nikana1 Buna ziua , Locuiesc la bloc si am un vecin care mereu face petreceri , uneori in fiecare sfarsit de saptamana .Nu poti sa te odihnesti si te doare capul ... (vezi toată discuția)