avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM 4 ore - preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM 4 ore - preaviz

buna seara. stie cineva la CIM 4 ore cat este minimul de preaviz pentru art. 65 (1) CM
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:54, 9 Octombrie 2009
1. Actiunea dvs. in instanta nu suspenda preavizul.
2. Codul muncii nu poate prevedea toate "mofturile" angajatorului sau ale salariatului. Se merge pe similitudine: daca la un program de 8 ore pe zi se lucreaza 4 ore, la 4 ore pe zi se lucreaza 2 ore (regula de trei simpla).
3. Amenintarile angajatorului sunt pentru a va intimida. Dvs. nu raspundeti la provocari, vedeti-va de treaba dvs.!
4. In instanta cereti toate drepturile legale asa cum v-am prezentat noi textele de lege. Angajatorul se simte strans cu usa, dar sa vedem cum raspunde in instanta pentru neaplicarea legii.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz concediere individuala conform art. 65, alin. (1) codul muncii gabi257 gabi257 Sunt contabila la o firma, care nu are inspector de personal. Am salariati ce nu si.au efectuat concediul de odihna pe anul acesta respectiv cota de 18 zile ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ribleanico24 ribleanico24 Buna ziua.Fetita mea a implinit ieri 2ani a-si dori sa stiu cand trebuie sa ma intorc la munca exact pt ca eu am sunat angajatoarea cam pe la sfarsitul lui ... (vezi toată discuția)
Conditii preaviz conform art 74 alin 3 draemi draemi Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema si am nevoie de un raspuns. Mi-am depus demisia la firma la cre lucrez urmand sa intru in preaviz pentru 15 ... (vezi toată discuția)