avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia la implinirea stagiului normal de cotizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia la implinirea stagiului normal de cotizare

Buna ziua
Dupa calculele mele, conform cartii de munca, in aprilie 2018 pot spune ca am acel stagiu normal de cotizare, conform datei mele de nastere, adica 32 de ani si 6 luni. Conditia legata de varsta de pensionare (adina 62 ani si 2 luni) nu este indeplinita, nici cea pentru pensionare anticipata, adica 57 de ani si 2 luni. Aceasta din urma se implineste abia in aprilie 2019, adica la un an dupa implinirea duratei stagiului de cotizare. Intrebarea mea era: e vreo problema daca, la data implinirei duratei stagiului de cotizare-aprilie 2018 imi dau demisia (probleme personale!) si solicit pensie anticipata un an mai tarziu - aprilie 2019, cand indeplinesc si conditia varstei? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2017
ceraselaco, utilizator
Cel mai recent răspuns: ceraselaco , utilizator 10:07, 8 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este nicio problema dacă veti proceda asa cum ați menționat în mesaj.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la pensionare genesgianina genesgianina o femeie in varsta de 51 ani cu o vechime in munca de 37 ani fara intrerupere are dreptul sa se pensioneze? unde ne putem adresa ? (vezi toată discuția)
Data pensionarii.... czerankati czerankati Buna , m-am nascut la 17 sept 1961 , am vechime in munca 37 ani , din care in grupa a II-a 20 ani si 11 luni.As vrea sa stiu , cand ma pot pensiona ? Sunt ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare bionela5 bionela5 Va rog as vrea sa stiu , la ce varsta pot iesi la pensie in urmatoarele conditii : sunt nascuta in 05.01.1962, am vechime in campul muncii 33 ani, din care 5 ... (vezi toată discuția)