avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchiderea societatii comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchiderea societatii comerciale

din 2009 am vindut apartamentul in care aveam sediu societatii firma navind alt sediu ceea cr duce la inchiderea socitatii.
Cel mai recent răspuns: AKCA CONT EXPERT SRL , Consultant fiscal 21:10, 7 Noiembrie 2017
Cand a-ti vandut apartamentul , a iesit din evidenta contabila imobilul iar ,daca nu a-ti schimbat sediul , cu siguranta cei de la ANAF v-au declarat inactiv , In nici un caz nu s-a radiat societatea daca d-voastra nu ati facut nici un demers. Societatea se radiaza prin intermed iul Oficiul Reg Comertului. Sfatul meu e sa mergeti la Anaf si sa intrebati de starea societii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate fara activitate - impozit forfetar narcisa07 narcisa07 Am si eu o intrebare: am o societate (SRL) care de 3 ani nu are activitate dar nu am declarat-o suspendata, sunt asociat cu 10% si administarator, i-am depus ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu societate raluka raluka Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat referitor la schimbarea sediului societatii. m-am mutat acum 5ani si inca nu am schimbat sediul societatii. Acum ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala activa sau inchisa? sbgkd sbgkd Buna... Detin o societate comerciala din 1995,in anul 1998 a-m depus o cerere la finante ptr. inchidere temporara,ulterior a aparut problema cu marirea ... (vezi toată discuția)