avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitul pe imobilul personal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitul pe imobilul personal

Daca din 2008 sant pensionat cu grad 2 de invaliditate accentuat trebuie sa platesc impozitul pe imobilul personal sau sant scutit de taxa ; si inca o intrebare tot din 2008 de cand sant pensionat grad 2 invaliditate statul nu a mai cotizat nimic in contul meu de pensie privata este normal. Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pensie privata pilon 2 sorindan123 sorindan123 Sant pensionat pe caz de boala de 15 ani si ma cheama in fiecare an la control ca sa vada daca pot munci , Intrebare de ce nu a platit statul o suma din ... (vezi toată discuția)
Grad 2 invaliditate AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, persoanele cu grad 2 de invaliditate sunt scutite de plata impozitelor si taxelor? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Angajat cu grad de handicap accentuat permanent maryandra maryandra Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana cu cod handicap 2 grad de handicap accentuat permanent poate fi angajata cu norma intreaga, in conditii normale de ... (vezi toată discuția)