avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare de pe teren pe care există o construcție ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare de pe teren pe care există o construcție fără PV de recepție

Buna seara,
Am un teren pe care a fost construita o spălătorie de masini de o firma iar Contractul decomodat a expirat și firma nu vrea sa plece de pe teren. Inca sunt in litigiu cu ei dar pntr fapte legate de același subiect.
Precizez că firmei respectiva i sa dat acordul sa construiască ,deci este constructor de buna credință în principiu, în baza un proiect dar la finalizare nu a obtinut procesul verbal de recepție a lucrării și nu a intabulat construcția. Chiar daca era o construcție provizorie mă gândesc că trebuia să obțină PV de recepție și să intabuleze clădirea.
Din anul 2007 nu a plătit la taxe și impozite nici macar 1 leu de impozit deoarece clădirea nu exista. A fost dat în judecată la sesizarea mea de către taxe și impozite dar văd că nu se ajunge la nici un sens. Ce ar trebui sa fac să-l pot da afara de acolo?
Mă puteți îndruma cu un sfat ?
Mulțumesc anticipat !
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2017
danirodriguez, utilizator

Alte discuții în legătură

Societate comerciala - evacuare de pe terenul inchriat danirodriguez danirodriguez Buna ziua Se poate cere evacuarea unei societati comerciale (o spalatorie - cladirea ii apartine) de pe terenul proprietate personala a unei persoane fizice ... (vezi toată discuția)
Intabulare - autorizatie de construire emisa pe firma, terenul pe persona fizica O_Mihaly O_Mihaly Buna ziua! Sunt in urmatoarea situatie. Am o cladire construita in 2003 cu Autorizatie de construire emisa pe firma (eu sunt proprietarul), doar pe terenul ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat danirodriguez danirodriguez Buna seara, am nevoie de un sfat daca se poate. Va explic in mare despre ce e vorba iar daca mai e nevoie de explicatii pe parcurs le detaliez. X a ... (vezi toată discuția)