avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... indemnizatie insotitor si handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

indemnizatie insotitor si handicap

O persoana in vârsta de 82 ani cu handicap permanent (pierdut vederea) care beneficiază de indemnizație de handicap si insotitor pierde aceste idemnizatii in cazul internarii intr-un asezamant ingrijire persoane varstnice organizat ca persoana juridica privata?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:22, 9 Noiembrie 2017
E și normal să piardă aceste beneficii. Doar nu ia însoțitorul cu el în acel azil, așezământul respectiv are personal angajat(asistente, infirmiere).
Acolo are însoțitorii azilului care îl îngrijesc 24 de ore din 24.
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2017
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie handicap pavady pavady as dori sa stiu daca o persoana cu handicap (boala alzheimer) care primeste pe langa pensia de handicap si indemnizatie de insotitor, in momentul in care este ... (vezi toată discuția)
Pensii persoane cu dizabilitati Maria2019 Maria2019 Daca o persoana cu dizabilitati care momentan este ingrijita acasa cu asistent personal va fi internata intr-un centru specializat ( are alzhaimer ,dificultati ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! mama mea, 91 ani , în urma unei internări la ... Miha_ella60 Miha_ella60 Bună seara ! Mama mea, 91 ani , în urma unei internări la Psihiatrie anul trecut a primit diagnosticul de alhzaimer si dementa senila. I s-a recomandat și ... (vezi toată discuția)