avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Girant fără voie. Poate rezolva această problemă o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Girant fără voie. Poate rezolva această problemă o plângere penală?

Buna ziua,
As avea nevoie de ajutor referitor la o problema. Bunicul meu a primit o somatie de plata in valoare de 4100 ron de la o firma numita AAD CARP EXPRESUL CFR. In acea somatie el are calitatea de girant pentru o persoana cu nume arabesc/musulman, nici nu stiu ca suna tare ciudat. El nici nu cunoaste o asemenea persoana, plus ca cica el a facut o foaie de varsamant de 750 ron - nici nu stie sa umble cu genul asta de documente. Nu inteleg de unde acea firma are datele lui personale in conditiile in care bunicul meu nici nu a apelat vreodata la o asemenea firma. Vazusem pe internet ca angajatii de la Expresul CFR au intocmit contracte de imprumuturi false in perioada 2010-2014 - link: [ link extern ]

In somatie scrie ca asa zisul imprumut s-a facut in noiembrie 2009.
Ma puteti ajuta cu un sfat? Sa merg la politie sa fac plangere? Mentionez ca am cerut numarul de inregistrare al contractului de imprumut si au zis ca nu are.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 19:34, 9 Noiembrie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Trimiteți întâi o notificare către respectiva firmă în care le spuneți ce se întâmplă, dați-le un termen să răspundă și dacă nu răspund sau continuă cu a lor mergeți și la poliție.

Succes,
Am vorbit la acea firma si dosarul de imprumut ar fi la filiala din Buzau. A zis cea de acolo daca intr-adevar bunicul meu nu a contractat nici un imprumut, sa merg la poilitie. Nici nu stiu ce sa mai cred. Nu inteleg de ce in 8 ani nu au trimis nici un plic si acum deodata are datorie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deci intai mergeti pe faptul ca nu a luat nici un imprumut si s-au falsificat actele si girantul, si puteti mentiona ca oricum orice datorie se prescrie dupa 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt disperat!!!!ajutati-ma,va rog..apartament girat la banca robert paul robert paul buna ziua.mama mea a murit saraca acum 6 ani.acum 10 ani a girat la banca(mama si inca 5 persoane) cu apartamentele,pentru un imprumut de 2miliarde pentru un ... (vezi toată discuția)
Executare juridica a girantului. Talbotfocus Talbotfocus Buna ziua , va rog frumos care imi poate da un sfat . Sotia mea a girat o \"prietena\" pentru un imprumut de nevoi personale la BRD, nu a adus nici un act sau ... (vezi toată discuția)
Executare silita in baza contractului de imprumut - succesiune fortata Adrian_Feretean Adrian_Feretean Buna ziua, Apelez la ajutorul dumneavoastra cu urmatoarea problema: in Aprilie am incheiat un contract de imprumut pentru 12.000 RON cu scadenta la ... (vezi toată discuția)