avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare si itp valabile
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare si itp valabile

pot circula si face itp si asigurarea la o masina la care proprietarul nu mai traieste ? nu exista momentan posibilitatea financiara sa facem succesiunea. este legal si valabila asigurarea unui autovehicul si itp daca se face pe persoana din talon si aceea nu mai traieste? nu vreau sa am probleme .masina este a socrului meu care din pacate nu mai este si banuiesc ca intr-un fel putem dovedi prin fiica lui ,sotia mea.
Cel mai recent răspuns: Boeriu Catalin , Consultant asigurari 09:55, 14 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va asumati riscuri,cum ar fi acela ca in caz de eveniment rutier in care se dispune retinerea talonului,acesta poate fi recuperat numai de catre titular
acest răspuns util
Intrebarea este,in primul rand, cine isi asuma sa va incheie o polita RCA si sa efectueze inspectia ITP in situatia data?
acest răspuns util
In general, puteti face ITP si asigurere RCA pentru un autovehicul aflat im proprietatea unui decedat, DAR! aveti sanse bune ca cei service si de la asigurari sa va ceara si Cartea de identitate a proprietarului, pe care nu o mai aveti. Unii nu cer!....la noroc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare Hcn167 Hcn167 Buna ziua, Am o intrebare legata de o situatie alambicata. Am cumparat o masina la finele lui 2012. Pentru masina nu s-a platit nici o taxa, vreodata. ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru auto SilvianD SilvianD Buna seara! Am cumparat un auto BMW 320d e46, din 2004, de la verisoara mea, care il cumparase de la firma prietenului ei. Am facut contract de V-C, am lasat ... (vezi toată discuția)