avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Probleme cu firmele de recuperare credit
Discuție deschisă în Executare silită

Probleme cu firmele de recuperare credit

Buna ziua, in 2012 am plecat din tara si am intrerupt plata serviciilor catre Telekom si Digi. Constat ca acestia au cedat datoriile unor firme de recuperare credite care tot spam-eaza cu scrisori in care ma ameninta cu executarea silita. Intrebarea mea este urmatoarea: exista riscul sa fie executat silit imobilul aflat in proprietate daca au trecut mai mult de 3 ani de atunci si daca sumele sunt relativ mici? (1000 RON si 1700 RON). Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 19:37, 12 Noiembrie 2017
In ceea ce priveste prescriptia trebuie analizat in concret cand a expirat contractul si daca au intervenit cauze de intrerupere sau de suspendare a acesteia.

Bunurile imobile pot fi urmarite si pentru datorii pana in 10.000 lei, daca debitorul nu detine alte bunuri urmaribile sau daca acestea nu pot fi valorificate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie bancara ro_zapacila ro_zapacila Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: conform noilor legi, dupa cat timp se prescrie o executare silita, daca timp de 3 ani nu am ... (vezi toată discuția)
Poprire pe pensie în derulare din 2010. pot achiziționa un imobil în aceste condiții sau risc să fie executat? Dangiel68 Dangiel68 Am fost executat silit în anul 2010. De atunci plătesc, din pensie, 1/3 din cuantumul acesteia. Nu am avut imobile în proprietate. Acum, după 8 ani, vreau ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? stefp stefp Credit nevoi personale in 2007. Plecat din tara. Platit timp de 2 ani apoi imposibilitate de plata. In 2012 au trimis instiintare de executare silita. nu am ... (vezi toată discuția)