avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Avocat specializat in drept international
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Avocat specializat in drept international

Buna ziua, ma numesc Buturugeanu Andreea si doresc sa-mi recomandati un avocat specializat in drept international, cunascator al legislatiei Canadei, partea franceza...Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ContSters446242 , utilizator 11:11, 9 Noiembrie 2017
Forumul interzice recomandarea de avocati. Va puteti cauta singura unul prin rubrica de Consultanti. Insa ar fi extrem de improbabil sa nimeriti un avocat din Romania care are dreptul de a pleda in Canada. De aceea cred ca ar fi mai nimerit sa apelati la un avocat din Canada.
Buna ziua, imi cer scuze, nu am stiut ca nu este permis a se recomanda un avocat.
Doream doar o consultanta, nici decum sa ma reprezinte in Canada, acolo am un Notar care ma reprezinta! Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat specializat in drept civil international (legislatie cipru, romania, israel) Di.Va. Di.Va. Buna ziua, ma numesc V.D. . Doresc sa-mi recomandati un avocat specializat in drept civil international, cunascator al legislatiei republicilor Cipru, ... (vezi toată discuția)
Avocat emigrare Elmirapopescu Elmirapopescu Buna seara. Imi puteti recomanda un avocat specializat pe probleme de emigrare? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Recomandare avocat constanta Iulian921 Iulian921 Buna seara! Imi poate recomanda cineva un avocat din Constanta specializat in drept penal? Va multumesc! (vezi toată discuția)