avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate avocat specializat in drept civil international ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

avocat specializat in drept civil international (legislatie Cipru, Romania, Israel)

Buna ziua, ma numesc V.D. .

Doresc sa-mi recomandati un avocat specializat in drept civil international, cunascator al legislatiei republicilor Cipru, Israel + Romania. Am inteles din alte conversatii ca nu este posibila promovarea nominativa, pentru ca ar putea fi interpretata ca "favoritism"; din pacate, sunt intr-o situatie extrema, care dureaza de foarte multi ani si careia nu am reusit, impotriva numeroaselor mele tentative si initiative atat personale, cat prin contactarea unor avocati (in toate cele 3 tari supramentionate, dar nespecializati in drept civil INTERNATIONAL), sa ii gasesc rezolvarea.

Daca este permis, as dori sa imi raspundeti la adresa mea de mail didi.scorpio@yahoo.com, evitand astfel violarea normativelor acestui site.

Va multumesc anticipat!

Salutari cordiale.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:05, 15 Martie 2023
Incercati sa contactati dvs intrand pe sectiunea consultanti ai Forumului , selectionati avocat si vedeti ce alegeti.
sau
Intrati pe site-ul Uniunii Nationala a Barourilor din Romania , tabloul avocatilor si gasiti acolo.

Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ma numesc russo susanna am o întrebare unde găsesc ... Susan73 Susan73 Bună ziua ma numesc Russo Susanna am o întrebare unde găsesc un avocat pentru cedo? Pe scurt am fost discriminata și mi au fost respinse definitiv toate ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri. caut avocat urgent. careva careva Buna ziua, nu vreau sa lungesc povestea pe forum aici, dar caut un avocat specializat in traficul de droguri. Un mic rezumat: Un prieten care sta la mine, a ... (vezi toată discuția)
Caut avocat sau casa de avocatura Mihai3884 Mihai3884 Buna ziua, Sunt asociat într-o societate neplatitoare de tva (domeniu de activitate - restaurante) cu fosta concubina care in perioada Mai-Iunie anul ... (vezi toată discuția)