avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara.Cine imi poate explica o poprire pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara.Cine imi poate explica o poprire pe salariu???

Mentionez faptul ca sotul are o casa in Slobozia,noi locuind in Bacau.A primit la serviciu o adresa de poprire pe salariu pt impozitul datorat la stat.Are scrise urmatoarele:
-impozit pe constructii pers fizice
-impozit pe terenuri pers fizice
-venituri din amenzi cu debit
Pe mine ma intereseaza ultima,e tot datorita impozitului datorat sau are vreo amenda neplatita???Si unde ma pot duce sa ma interesez exact despre ce e vorba???Undeva aici in Bacau pt ca nu am posibilitate sa ajung la Slobozia,Ialomita
Cel mai recent răspuns: Myra Bella , utilizator 21:24, 9 Noiembrie 2017
Pe mine ma intereseaza ultima,e tot datorita impozitului datorat sau are vreo amenda neplatita??

Nu are legatura cu impozitul, pt neplata impozitelor se calculeaza penalitati nu amenzi.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai la Primăria din Slobozia vă puteți interesa.
În legătură cu amenda, cu siguranță are și o amendă, sau mai multe amenzi de plătit, și tot de la Primăria Slobozia puteți obține lămuriri.
SiDapix a scris:

Numai la Primăria din Slobozia vă puteți interesa.
În legătură cu amenda, cu siguranță are și o amendă, sau mai multe amenzi de plătit, și tot de la Primăria Slobozia puteți obține lămuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O amenda achitata....... o cerere de poprire a banilor dupa.... nyikon_17 nyikon_17 in noiembrie anul trecut am vrut sa imi vand autovehiculul propriu. nu am putut face acest lucru pana in momentul in care nu eram pe zero la financiar. toate ... (vezi toată discuția)
Poprire cont ralucutza mica ralucutza mica Am o datorie ca persoana fizica (impozitul plus o suma mare de dobanzi si penalitati) pentru care am primit o somatie si instiintare de poprire cont. In ... (vezi toată discuția)
Pot plati impozitul daca am amenzi rutiere neplatite? ContSters313377 ContSters313377 buna ziua, am vrut sa platesc impozitul pe cladire si cei de la primarie din provincie (jilavele,ialomita) au zis ca am de plata cateva amenzi rutiere din ... (vezi toată discuția)