avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Viciu de fabricatie?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Viciu de fabricatie?

Buna ziua,
am achizitionat un autoturism Skoda Octavia DSG si la 140000 km sau 4 ani vechime s-a defectat cutia de viteze.
Este vorba de un subansamblu cu care cei de la Skoda au mai avut probleme si au pregatit un kit de reparatie optimizat pentru aceasta problema.Aceasta proble a uzat si kitul de ambreaj.
Eu consider ca este un viciu de fabricatie si trebuia sa recheme masinile cu modelul acesta de cutie pentru inlocuire acestui kit.
Va rog sa ma sfatuiti care sunt caile legale pentru a rezolva aceasta problema.Multumesc

Alte discuții în legătură

Refuz înlocuire piesă conf. garanției Sara ktkt Sara ktkt Ce pot face în situația următoare? Autoturism Saab 93, anul trecut, in vară, am înlocuit kit ambreaj, volanta si alte piese (total factură 6.500 lei). ... (vezi toată discuția)
Probleme cu service auto Ispas Lucian Ispas Lucian Buna ziua, Am o problema cu un autoturism vw JETTA 2017 / 7755 Km, achizitionat in urma cu 7 luni din reperezentanta VW Suceava. O sa va fac o ... (vezi toată discuția)
Inlocuire autoturism in perioada de garantie. mircea1986 mircea1986 Intrebare: Este posibila inlocuirea unui autoturism cumparat de nou, aflat inca in perioada de garantie, cu defect de fabricatie pe care dealer-ul nu il ... (vezi toată discuția)