avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuz înlocuire piesă conf. garanției
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuz înlocuire piesă conf. garanției

Ce pot face în situația următoare? Autoturism Saab 93, anul trecut, in vară, am înlocuit kit ambreaj, volanta si alte piese (total factură 6.500 lei). Acum, după aprx. 27 mii km, după un an, ambreajul m a lăsat. Mentionez ca, in 2018 am primit certificat de garantie pt pirsele schimbate in service, kitul de ambreaj cu garantie de 2 ani. Merg in același service si, constatare - ambreajul e dus dar nu poate sa mi acorde garanția pt ca "nu e defect de fabricație". Mașina nu a fost folosită în regim "taxi"; experiența soferului - 11 ani de condus. Nu am acceptat povestea lor, in cele din urmă mi au zis ca trimit ei piesa la "expertiză" dar care dureaza 2-3 săptămâni. Ce pot face in situația dată? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Garanție autoturism vasile.g vasile.g Bună ziua. Am un autoturism în garanție pentru care a trebuit să înlocuiesc pe cheltuiala proprie (dealer-ul a refuzat acordarea garanției) kitul de ... (vezi toată discuția)
Viciu de fabricatie? aby123 aby123 Buna ziua, am achizitionat un autoturism Skoda Octavia DSG si la 140000 km sau 4 ani vechime s-a defectat cutia de viteze. Este vorba de un subansamblu cu ... (vezi toată discuția)
Service garantie auto constantinchirita constantinchirita Buna ziua! Am o problema legata de repararea in garantie a unui produs mai exact,in data de 21.05.2011 am facut comanda de autoturism; ,achizitionarea ... (vezi toată discuția)