avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ridicare poprire
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ridicare poprire

Am depus in instanta o cerere prin care cer prescrierea amenzilor primite in 2010 . ANAF mi a pus poprire pe cont in 2016 noimbrie. Am luat certificat de grefa de la judecatorie m am dus la Impozite si taxe sa mi ridice poprirea pana la finalizarea procesului. Anaf a zis ca nu se ridica decat in momentul in care se da sentina. Asa este sau cum se procedeaxa? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Georgescu , Contabil 14:01, 9 Noiembrie 2017
Procesul de contestare executare silita e de durata. Pina la finalizare, se executa toata suma. Daca doriti sistarea executariil silite, aveti calea actiunii de sistarea provizorie a executarii silite, pina la solutia finala, tot la judecatorie. Se judeca in regim de urgenta (citeva zile), dar se depune o cautiune, care va fi restituita la finele procesului si acel certificat de grefa pe care-l aveti deja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare silita Borza Borza Buna, va rog sa ma lumineze cineva in urmatoarea problema.Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune cristian7002 cristian7002 Am de recuperat de la o firma o suma mare de bani! Pana acum nu am luat un leu dar pe 17 sunt chemat la tribunal pentru restituirea cautiunii pe care cealalta ... (vezi toată discuția)
Certificat de grefa mihaelasasu mihaelasasu Buna ziua . As vrea sa stiu , in conditiile in care la serviciu imi apare o poprire investita cu titlu executoriu pe care eu am contestat-o in instanta , in ... (vezi toată discuția)