avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sunt obligată să răspund unei solicitări de a fi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sunt obligată să răspund unei solicitări de a fi martoră într-un proces civil?

buna ziua. o persoana doreste sa ma citeze intr-un proces ca martor. intrucat nu imi stie datele a venit la sediul unde lucrez si mi-a cerut datele personale pentru a mi se trimite o citatie. cum trebuie sa procedez in aceasta situatie? am obligatia sa ii furnizez datele solicitate? va multumes c mult!
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat Todorese Doina , Avocat 09:52, 11 Noiembrie 2017
Aveti aceasta obligatie legala. Daca nu va prezentati puteti fi sanctionata cu amenda!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcool - martori in instanta, utilitate ContSters68065 ContSters68065 Buna! Pe scurt: oprit de pol. rutiera in trafic, alcooltest 1.54 la mie, spital-recoltare, dosar penal. La spital pol. a chemat telefonic un taximetrist, ... (vezi toată discuția)
Martor fals/conducere fara permis Ene  Dragos Ene Dragos In cazul cercetarii infractiunii de conducere fara permis iar politia are martorul ideal care sustine aceasta fapta in declaratia lui pot cere alt martor?Sunt ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat - "neacordare de prioritate unui pieton" ContSters303549 ContSters303549 Buna seara, Haideti sa va impartasesc experienta de astazi dimineata. Fiind pe DN5, Bucuresti - Giurgiu, in localitatea Jilava, oprit fusai de domnul ... (vezi toată discuția)