IN URMA UNUI RECURS PE FOND FUNCIAR ,INSTANTA A ADMIS RECURSUL RARATILOR DESI IN INSTANTA DE FOND HOTARAREA ERA FAVORABILA RECLEMANTILOR.
ESTE VORBA DESPRE RENUNTAREA LA MOSTENIRE PRIN CERTIFICAT DE MOSTENITOR, PE CARE PARATII NU O MAI IAU IN CALCUL IN CEEA CE PRIVESTE RETROCEDARILE PE LEGE 18/1991
AS VREA SA STIU CE POT SA FAC IN CONTINUARE DEOARECE DECIZIA NU MI SE PARE LEGALA.
VA MULTMESC!
reviziurea prevazuta de art. 322 Cod proc. civila este singura solutie de urmat in astfel de situatii in care judecatorul din apel sau recurs nici macar nu citeste actele din dosar si se multumeste sa spuna alb unde judecatorul anterior a spus negru, urmand o logica simpla, respectiv cel care ataca sigur se bazeaza pe ceva si atunci obligatoriu are el dreptate.
Nu stiu daca au si zaruri pe langa insigna si banii magistratii ca sa le utilizeze in cazurile grele, mai ales atunci cand lipseste o moneda cu care sa aleaga solutia exacta.
:)
ii meritam totusi, pentru ca altfel nu ajungeau acolo, iar daca ajungeau nu ramaneau prea mult.
:)
~ final discuție ~