avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ICC bebe 2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ICC bebe 2

Buna seara.Sunt angajata la primarie ca asist pers la primul copil,pana in luna mai.La jum lunii martie urmeaza sa nasc bebe2.Am anuntat angajatorul ca sunt insarcinata.Voi beneficia de cele 126 zile?Voi avea si zile concediu tinand cont ca,contractul de munca il am incepand cu 1iulie 2017?

Alte discuții în legătură

Asist personal intrat in icc2 mamy86 mamy86 Buna ziua.Sunt angajata ca asis pers al copilului pana in luna iunie 2018.La jum lunii martie urmeaza sa nasc bebe2.De la primarie mi sa spus ca pot intra in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Crystyana30 Crystyana30 Bună seara Intre ani 2015- 2016 am lucrat în uk cu contract individual de munca menționez ca nu eram angajata cu contract din România ci plecasem pe cont ... (vezi toată discuția)
Ccc2 Mghela Mghela Buna seara, Am nascut in Februarie 2016, si am beneficiat de cele 126 zile de concediu Pre/post natal, pana in Iunie 2016. Începând cu Iulie 2016, ... (vezi toată discuția)