avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asist personal intrat in ICC2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asist personal intrat in ICC2

Buna ziua.Sunt angajata ca asis pers al copilului pana in luna iunie 2018.La jum lunii martie urmeaza sa nasc bebe2.De la primarie mi sa spus ca pot intra in prenal incepand cu 1feb.Stiam ca se intra in sapt 32,adica ar tb sa intru undeva pana in jum lunii ian.E in regula cum mi sa spus?Cu cele 42 zile,la plata cum se procedeaza?

Alte discuții în legătură

Icc bebe 2 mamy86 mamy86 Buna seara.Sunt angajata la primarie ca asist pers la primul copil,pana in luna mai.La jum lunii martie urmeaza sa nasc bebe2.Am anuntat angajatorul ca sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de crestere al doilea copil LittleMermaid LittleMermaid Buna ziua, Am nascut pe 10 august 2016. Pentru a primi stimuletul de insertie trebuie sa ma intorc la servici cu minim 60 zile inainte sa implineasca ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil evelina_lav evelina_lav Buna ziua.Sunt o mamica care in 3 luni se intoarce la servici mai exact in martie (mi se termina cei 2 ani de crestere copil).Am o problema deoarece sunt iar ... (vezi toată discuția)