avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1844 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Donatie autoturism
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Donatie autoturism

Am primit o donatie, sub titlul gratuit, un autoturism Dacia Logan. Mi s-a transmis de Curtea de Conturi ca nu merita sa-mi incarc cheltuielile cu asa ceva, deoarece trebuie angajat sofer, costuri privind combustibil, piese de schimb. Cand am intrebat de ce, daca am permis de conducere si nu o folosesc decat la deplasarile la sedintele cu directorii, mi s-a spus ca pot face asta si cu transportul in comun.
Precizez ca distanta dintre scoala si Inspectoratul scoalr este de 70 km (dus) si o fac numai cu autoturismul propriu.
Ce ma sfatuiti ca pot face legal?
Cu multumiri, Venera Istrate
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Decontare ch. auto in comodat kajan.barna kajan.barna am un autoturism logan cu contract de comodat cu firma mea care este inregisrat la fisc vreau sa stiu daca pot sa decontez cheltuierile benzina schimbul de ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuiala combustibil mari.a mari.a Spuneti-mi va rog sub ce forma as putea sa decontez cheltuiala cu combustibilul unui angajat care vine cu masina personala la serviciu? Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile mbetcan mbetcan \\\"Titlul III - IMPOZIT PE VENIT* În perioada 1.05.2009 – 31.12.2010, nu reprezinta cheltuieli deductibile, cheltuielile privind combustibilul, ... (vezi toată discuția)