avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cand se acorda concediu de risc maternal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cand se acorda concediu de risc maternal

Buna seara! Am o nelamurire, va rog frumos sa ma ajutati. Sunt insarcinata in 10 saptamani. Am avut concediu medical cu cod 01 pana pe 31.10.17. Mi s-a acordat concediu de risc cod 15 in data de 31.10.17 incepand cu data de 01.11.17. Acest concediu de risc mi-a fost respins de biroul de resurse umane pe motiv ca data acordarii corespunde cu data ultinei zile de concediu cu boala obisnuita. Adica au coduri diferite. Ce as putea face daca medicul de familie refuza sa modifice data pt ca a zis ca este o lege in acest sens si anume: concediu de risc se acorda cu cel putin putin o zi inainte de inceperea acestuia. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:49, 10 Noiembrie 2017
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Risc maternal Elyza Eli Elyza Eli Buna ziua, sunt insarcinata in 4 saptamani si nu stiu daca o sa mi se adauge la cele 120 de zilei calendaristice din concediu de risc maternal concedile de pe ... (vezi toată discuția)
Concediul medical dupa cerclaj puscuta nicoleta puscuta nicoleta buna.sunt insarcinata in 25 saptamani si in a-14 saptamana mi s-a facut un cerclaj,in urma acestuia sunt in concediul medical cel cu cod de indemnizatie 01 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt însărcinată in săptămâna 27, iar in data ... andravlad andravlad Buna ziua! Sunt însărcinată in săptămâna 27, iar in data de 14.10.2024 am primit raportul de evaluare riscuri privind protecția maternitatii la locul de ... (vezi toată discuția)