daca o fata de 14 ani vrea sa stea la prietenul ei acasa , iar parintii sunnt de acord dar in acelas timp frecventeaza si scoala care ar fi consecintele
Buna seara,
Dupa varsta de 15 ani nu mai exista infractiune daca raporturile sexuale dintre cei doi sunt liber consimtite.
Nu se sanctioneaza fapta daca diferenta de varsta dintre cei doi nu este mai mare de 3 ani.
Cred ca idealul este ca fata sa astepte pana la 15 ani si atunci va vedea ce vrea sa faca.
gi-jane2
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Dar de ce vrea sa se mute? Ce intelegeti dvs prin a se muta la prietenul ei ? Ce fel de prietenie e ? Daca sunt prieteni, nu se pot vedea dupa cursuri sa mearga in parc o ora?
Copilul e copil , e minor pana la 18 ani si locuieste la parintii sai, nu pe la prieteni de 15 ani.
Parintii aia ar trebui decazuti din drepturi.
Am inteles .....dar care e problem daca sar muta la prietenul ei ,adica ar putea sa se intample ceva cu fata ..Cu protectia copilului sau chesti de genul?
Vrea sa plece de acasa
amy02
Buna am o prietena care vrea sa plece de acasa are 16 si vrea sa se duca la prietnul ai acasa care este tot minor vor sta cu parinti lui .Deci ce poate pati ... (vezi toată discuția)