avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mutare de acasă la 14 ani cu acordul părinților
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mutare de acasă la 14 ani cu acordul părinților

daca o fata de 14 ani vrea sa stea la prietenul ei acasa , iar parintii sunnt de acord dar in acelas timp frecventeaza si scoala care ar fi consecintele
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:13, 12 Noiembrie 2017
cum ar fi?

Decaderea din drepturi a parintilor si institutionalizarea copilului sau darea in plasament.
Daca nu va paraste nimeni, cel mai probail, nu se intampla nimic, cum parintilor nu le pasa, se prea poate ca nici autoritatilor.
Daca parinti sunt de acord cu mutarea fetei.si fata la fel ?
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
cred ca tu esti prietenul de 15 ani, altfel nu imi explic de ce nu vrei sa intelegi ca minorii locuiesc cf legii cu parintii lor, iar ei sunt raspunzatori pt copilul lor- de crestere si educare. Copiii nu stau cu prietenii! Nu conteaza cine si cu ce e de acord. Copilul zici ca nu are minte, dar din partea parintilor, e neglijenta grava !
Ultima modificare: Duminică, 12 Noiembrie 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare de acasă la 14 ani. pot fi consecințe legale dacă părinții sunt de acord? ContSters450186 ContSters450186 buna am 14 ani si vreau sa stiu daca pot pleca de acasa la iubitul meu cu acordul parintilor se poate sa se intample ceva cu mine sau cu prietenul ... (vezi toată discuția)
Vrea sa plece de acasa amy02 amy02 Buna am o prietena care vrea sa plece de acasa are 16 si vrea sa se duca la prietnul ai acasa care este tot minor vor sta cu parinti lui .Deci ce poate pati ... (vezi toată discuția)
Situatie a unei fete minore Raoul_mw Raoul_mw Am si eu unele nelamuriri si poate imi veti da mai multe detalii cei care aveti ceva cunostinte de legislatie. Uitati care e treaba: Prietena mea are ... (vezi toată discuția)